عرض مشاركة واحدة
قديم 04-27-2011, 09:08 AM   #1
ozy026
:: سيسكو جديد ::
 
تاريخ التسجيل: Jan 2011
المشاركات: 54
شكراً: 0
تم شكره 2 مرة في مشاركة واحدة
ozy026 will become famous soon enough
افتراضي بخصوص امتحان 640-802


السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

طبعا الكل سمع ان الامتحان اتغير والبعض بيقول أن التغير كامل فى الامتحان والبعض بيقول نصف اسئلة الامتحان وفى ناس بتقول عشر اسئلة

واحنا لحد دلوقتى مش عارفيين اى حاجة وياريت لو أى حد من الاخوة هنا يقول لينا مثلا نعمل اية لانى حتى ولو الواد مزاكر كويس الرهبة من الامتحان بتخليه مش عارف يعمل اية ؟!

أتمنى ان حد يرد علينا وكان فى واحد من الهند بيقول ان دى اسئلة من الاسئلة اللى اتغيرت بس بردو انا مش متاكد

1. which two data integrity algorithms are commonly used in vpn solutions?
Ans : HMAC-SHA-1 AND RSA
2. which pariring reflects a correct protocol and metric relationship?
ans : ripv2 and number of hops
3. a network admin needs to configure port security on a switch.....
ans : the network admin can configure static secure or sticky secure mac addresses in the voice vlan

the sticky learning feature allows the addition of dynamically learned addresses to the running configuration
4. the network technician is planning to use the 255.255.255.224 subnet mask on the....
ans:
10.17.64.34
10.16.33.98
172.22.243.190
5. statements A, B,C AND D of ACL 10 have been entered...
ans: CDBA
6. which three approaches can be used while migrating from an ipv4 addressing scheme to an ipv6 scheme (3 ans)
ans:
use dhcpv6 to map ipv4 addresses to ipv6 addresses
configure ipv4 tunnels between ipv6 islands
enable dual-stack routing
7. which three statements abot vtp ....
ans:
vtp pruning is used to increase available bandwidth in trunk links
client, server and transparent are valid vtp modes
each broadcast domain on a switch can have its own unique vtp domain.
8. which three elements must be used when you configure a router interface for vlan truniking...
ans:
a management domain for each subinterface
subinterface encapsulation identifiers that match vlan tags
one ip network or subnetwork for each subinterface
-------------------------------------------------
9. which two statements describe the advanateges to the use of rip over ospf?
ans:
rip is less complex to configure
rip uses less bandwidth
-------------------------------------------------
الموضوع الأصلى من هنا: منتديات سيسكو التعليمية | كن بين الخبراء ! http://www.ciscovb.com/vb/t3311.html#post20729

10. what are three benefits of implementing vlans?

ans:
vlans make it eaiser for IT staff to configure....
a higher level of network sec.....
broadcast storms can be mitigated by increasing....

11. assuming default seetings, how can you erase the vtp database of vlans on.....
ans: from privileged mode, erase the vlan.dat file, then reload
12. which two states are the port states when rstp has cconverged?
ans: forwarding and learning
13. what are two benefits of using NAT?
ans: NAT eliminates the need to re-address.....
NAT protects network security becuase private neworks are......
14. which two cisco ios commands, used in troubleshooting can enable debug output to a remote location??
ans:show logging | redirect flashبخصوص امتحان 640-802utput.txt
snmp-server enable traps syslog
15. which component of vpn technology ensures that data is unaltered between the sender and recipient?
ans:key exchnage
16. which cisco ios diagnostics command can distrupt the operation of a router under high load conditions?
ans show processes cpu
17. you are working in a data center......10.188.31.0/23.....
ans: 10.188.31.0/27
18. assuming the default switch configuration.... exteneded vlan range (1006 to 4094) on switch 3750?
ans: configure the switch to be in vtp transparent mode.
19. which ciso ios command can help to dertermine the timing of various debug events, relative to each other when you are debugging a
complicated router issue?
ans: service timestamps log dateime msec
20. a network admin receives an error message while trying to configure the ethernet interface of a router with ip address
10.24.24.24/29 which statment explains the reason for this issue?
ans: vlsm capable routing protocols must be enabled first on the router

21. which parameters are used to calculate ospf cost in cisco routers?
ans: bandwidth, mtu, reliability, delay and load
22. which three are characteristics of an ipv6 anycast address?
ans:
one-to-nearest communicaiton model
the same address for multiple devices in the group
delivery of packets to the group interface that is closest to the sending device
23. on which options are standard access lists based?
ans: source address and wildcard mask
24. which two statics appear in show frame relay map output
ans:
the ip address of the local router
the value of the local dlci
25. which encapsulation type is a frame relay encapsulation type that is supported by cisco routers?
ans : hdlc
26. which ipv6 routing protocol uses multicast group ff02::9 to send updates?
ans: RIPng



39. at which layer of the osi model does ppp perform?
ans: Layer 2
----------------------------------------
40. which two are features of ipv6? (select 2)
ans: anycast
multicast
-----------------------
41. which item represents the standard ip acl?
ans:
access-list 50 deny 192.168.1.1 0.0.0.255 (stand acl range is 1-99)
-----------------------------
42. which parameter can be tuned to affect the selection of a static route as a backup when a dynamic protocol is also being used?
ans:
administrative distance
---------------------------------------
43. which command can be used from a pc to verify the connectivity between hosts that connect through a switch in the same lan?
ans:
PING ADDRESS
---------------------------------
44. which name describes an ipv6 host enabled tunneling technique that uses ipv4 udp does not reqire dedicated gateway tunnels and

can pass through existing ipv4 nat gateways?
ans: dual stack

-------------------------------
45. refer to the exhibit. NAT Overload is enabled on rq. which stamtent is true......web server?
ans: host a uses 192.168.25.254 as the


وربنا يقد اللى فيه الخير وان شاء الله كلنا ننجح



fow,w hljphk 640-802 hljphk


التعديل الأخير تم بواسطة ozy026 ; 04-29-2011 الساعة 12:00 AM
ozy026 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36